Gratis verzending vanaf € 150 Veilig betalen
Zoek
Generic filters

Micro SD kaart 32GB klasse 10 sdhc

Transcend miro sd kaart 32GB sdhc klasse 10 voor supersnelle data opslag.
Geschikt voor al onze ip camera’s en spionage producten.

22,00 incl. btw

Verzending binnen 24 uur

Artikelnummer: SD32G
Categorieën: Accessoires, HDD/SD Kaart. Tag:

Beschrijving

Transcend MicroSDHC 3.0 CL10 Geheugenkaart

De Transcend MicroSDHC 3.0 Class 10 geheugenkaarten zijn perfecte allrounders voor gebruik in mobiele telefoons en tablets, maar ook voor verschillende typen fotocamera’s. De lees- en schrijfsnelheid van deze MicroSDHC geheugenkaarten wordt door Transcend gegarandeerd op minimaal 10MB per seconde en dat kan oplopen tot een leessnelheid van maximaal 20MB per seconde en een schrijfsnelheid van maximaal 17MB per seconde afhankelijk van het gebruikte apparaat. Daardoor zijn deze praktische geheugenkaarten ideaal voor mobieltjes met foto- en video-opties zoals de iPhone en de Nokia Lumia-serie. Door hun stabiliteit zijn ze bovendien perfect geschikt om firmware-updates te installeren op digitale apparatuur.

Stabiele en betrouwbare MicroSDHC Class 10 geheugenkaarten

Transcend MicroSDHC 3.0 Class 10 geheugenkaarten zijn betrouwbaar en stabiel omdat Transcend net als voor haar andere typen geheugenkaarten alleen hoogwaardige chips gebruikt bij de fabricage. Transcend MicroSDHC 3.0 kaarten hebben allemaal een mechanische beveiliging tegen overschrijven en ze beschikken over ingebouwde ECC-technologie om lees- en schrijffouten op te sporen en te corrigeren. De ISP-technologie maakt deze SDHC-kaarten tot stabiele en betrouwbare informatiedragers waardoor ze ook perfect bruikbaar zijn voor het updaten van firmware.

Geheugenkaart met handige SDHC-adapter

De Transcend MicroSDHC 3.0 geheugenkaartjes worden geleverd inclusief een handige SDHC-cardadapter zodat je ze direct vanuit je mobieltje in een cardreader, tablet of laptop kunt gebruiken. Geen gedoe met kabels, maar gewoon direct de MicroSDHC-kaart in de adapter en klaar! Transcend MicroSDHC 3.0 geheugenkaarten zijn beschikbaar in 4GB, 8GB, 16GB en 32GB. Er is dus altijd een MicroSDHC 3.0 leverbaar die aan je eisen voldoet!

Pagina's met vergelijkbare producten

Accessoires, HDD/SD Kaart.