Gratis verzending vanaf € 150 Veilig betalen
Zoek
Generic filters

20 meter kant en klare kabel voor beveiligingscamera video en stroom

20 meter kant en klare kabel voor het aansluiten van beveiligingscamera’s gecombineerde kabel duo voor het verzenden van videobeeld en stroom, de kabels zijn voorzien van bnc en dc connectoren.

15,73 incl. btw

Artikelnummer: COAX20
Categorieën: Accessoires, Kabels. Tag:

Beschrijving

Toepassing
Met deze originele 100% koper coax kabel kan je beeld en stroom verzenden van een bewakingscamera met een lengte van 20 meter. 1 kabel is dus voldoende voor beeld en spanning, voordeel is dat je niet meer bij de camera zelf op zoek moet naar een stroompunt.

Voorgemonteerde connectoren
De kabel is voorzien van BNC connectoren en dc voedingspluggen. De dikte van de dikste connector BNC is circa 12mm, als de kabel naar buiten moet, moet je wel een gat boren van minimaal 13mm. Als alternatief kan je ook een rol coax kabel kopen van 100 meter, alleen dan dien je wel zelf de connectoren te krimpen door gebruik te maken van onze bnc krimpconnectors, echter is deze methode meer bedoeld voor ons, of andere installatiebedrijven want je hebt gereedschappen nodig om de connectoren op een professionele manier te krimpen voor een solide verbinding. Voor de hobby bob hebben wij een andere oplossing, je kan de huidige connectoren van de kabel eraf knippen en gebruik maken van losse bnc connectoren met schroefverbinding mannetje en vrouwtje.

– BNC connector met schroefverbinding mannetje (deze type heb je nodig aan de kant van de bewakingscamera en recorder)
– BNC connector met schroefverbinding vrouwtje
– DC voedingsplug mannetje
– DC voedingsplug vrouwtje

Inprincipe kan je nu dus ook gebruik maken van een rol rg59 coax kabel van 100 meter, of 200 meter coax op haspel.

Zijn wij duurder?
Kijk dan eerst of de kwaliteit en dikte van de kabels origineel zijn met een impedantie van 75ohm. Veel bedrijven verkopen CCA kabel om kosten te besparen, maar gebruik nooit CCA kabel voor beveiligingstoepassingen! Als je geen goede kwaliteit kabel koopt, dan heb je hoe dan ook niks anders dan vreemde storingen en beelden die constant wegvallen. Wij installeren onze producten ook zelf en weten daarom als geen ander welk product wel goed bij ons past en welk product totaal niet voor onze webwinkel geschikt is.

Pagina's met vergelijkbare producten

Accessoires, Kabels.