Gratis verzending vanaf € 150 Veilig betalen
Zoek
Generic filters

DoubleButton zwart, ondersteund dubbel alarmbevestiging, 2 knoppen, 5 jaar levensduur

– Volledig draadloos
– IP55-behuizing
– Klaar om te werken op warme en koude dagen
– Bescherming tegen vals alarm
– Kan gebruikt worden voor paniek of controle knop
– 5 jaar batterij levensduur

47,00 incl. btw

Artikelnummer: AJ-DOUBLEBUTTON/Z
Categorieën: Alarm & Brand, Alarm toebehoren. Tag:

Beschrijving

Kenmerken
– Volledig draadloos
– IP55-behuizing
– Klaar om te werken op warme en koude dagen
– Bescherming tegen vals alarm
– Kan gebruikt worden voor paniek of controle knop
– 5 jaar batterij levensduur
– Communiceert op 1,3 km van de hub

Alarm kan niet toevallig worden ingedrukt
Als u een alarm wilt activeren, moet u beide knoppen tegelijkertijd indrukken. Ze zijn onbuigzaam en worden gescheiden door een plastic verdeler. Daardoor wordt de kans op een vals alarm geëlimineerd als u DoubleButton in een zak of tas draagt.

Geen onnodige uitzendingen van patrouilles
DoubleButton ondersteunt bevestigde alarmen. Voor deze functie moeten gebruikers worden ingelicht over de volgorde waarin de knoppen moeten worden ingedrukt om een bevestigde alarmtoestand te genereren. Hierdoor weet u 100% zeker dat een overvalalarm opzettelijk en alleen door een geautoriseerde gebruiker werd geactiveerd.

PRO-technologie-oplossing voor ieder object
DoubleButton voldoet aan de eisen van de professionele Europese beveiligingsnormen en kan zowel in de particuliere als in de commerciële sector worden gebruikt. Door de draadloze connectiviteit met de hub en het grote communicatiebereik kan DoubleButton overal geplaatst worden en meegenomen worden.

Meer dan alleen alarmen
Alarmen activeren is het hoofddoel van de DoubleButton-functie. Maar niet het enige. Door een alarmsignaal uit te zenden kan het overvalapparaat alle of bepaalde sirenes bij het object activeren. DoubleButton kan ook automatiseringsscenario’s uitvoeren zoals een rookmachine activeren, elektrische sloten dichtdoen en rolluiken naar beneden doen.

Onderhoud zonder enige moeite
De behuizing van het apparaat is bestand tegen extreme temperaturen, stof en waterspatten. De knoppen zijn ontworpen om duizenden keer ingedrukt te worden. Met een voorgeïnstalleerde batterij die tot vijf jaar meegaat, hoeft DoubleButton heel lang niet onderhouden te worden.

Eenvoudig te installeren
Het Ajax beveiligingssysteem is eenvoudig te installeren in je appartement, huis of kantoor. Door voor Ajax te kiezen, krijg je geïntegreerde bescherming die gemakkelijk te beheren is, onvervalsbaar is en direct reageert op aanvallen.

Meerdere functies tegelijk
Ajax beperkt zich niet tot één functie. In plaats daarvan doet het er drie tegelijk. Het systeem waarschuwt gebruikers onmiddellijk als het een inbraak, rook of een overstroming detecteert. Daarnaast ondersteunt het bewakingscamera’s van derden, waardoor Ajax een uniek beveiligingscentrum wordt.

Scenario’s voor beveiliging en automatisering
Vergroot het potentieel van uw beveiligingssysteem met scenario’s om de bedreigingen die het detecteert actief te weerstaan ​​en uw routines te automatiseren. Stel een activering van de Nachtmodus in volgens schema. Schakel alle kantoorverlichting automatisch uit door het systeem in te schakelen. Programmeer de buitenverlichting om overtreders te markeren wanneer ze een bewegingsmelder voor buiten activeren; of installeer een duurzaam anti-overstromingssysteem. Het systeem blijft scenario’s uitvoeren, zelfs als de verbinding met Ajax Cloud is verbroken.

Alle functie gemakkelijk op 1 app
De eenvoudigste manier om te controleren, is door de Ajax Security System-applicatie voor iOS en Android te gebruiken. Met de app kun je het systeem in- en uitschakelen en je apparaten in de gaten houden (inclusief informatie over signaalstatus, batterijniveau en temperatuur). Het systeem kan ook worden bediend met Ajax SpaceControl en / of KeyPad. De Ajax-app verandert uw beveiligingssysteem in één eenvoudig te beheren apparaat. Bewapen Ajax met een paar tikken. Schakel apparaten in voordat u thuiskomt. Ontvang directe meldingen via SwiftAlerts, een protocol waar zelfs moderne boodschappers jaloers op zouden zijn.

Specificaties 

Classificatie Draadloos overvalapparaat
Compatibiliteit Werkt met alle Ajax-hubs en signaalversterkers (met OS Malevich 2.10)
Bescherming tegen vals alarm Ja, in de paniekmodus
Aantal knoppen 2
Alarmtransmissie Niet langer dan 0,15 sec.
Altijd actief (hoeft voor gebruik niet eerst geactiveerd te worden)
Voeding CR2032-batterij, 3 V
Tot 5 jaar
Radiotechnologie juwelier Communicatiebereik met een hub — tot 1300 m in een open ruimte
Tweerichtingscommunicatie
Bedrijfsfrequenties — 868,0 – 868,6 of 868,7 – 869,2 MHz (afhankelijk van de verkoopregio)
Zelfsturend RF-outputvermogen — tot 20 mW
Encryptiebeveiliging op basis van een AES-algoritme
Frequentieverspringing
Temperatuur Van -10°C tot +40°C
Bedrijfsvochtigheid Tot 75%
Beschermingsklasse IP55
Afmetingen 47 × 35 × 16 mm
Gewicht 17 g
Garantie Vervanging en reparatie binnen 24 maanden na de datum van verkoop. Batterijen vallen niet onder de garantie.

 

Pagina's met vergelijkbare producten

Alarm & Brand, Alarm toebehoren.