Gratis verzending vanaf € 150 Veilig betalen
Zoek
Generic filters

MultiTransmitter zwart van ajax voor 18 zones bedraad, aparte stroomaansluiting branddetectoren

– Draadloos connectie met Hubs en ReX
– 18 zones voor derde partijen apparaten
– Afzonderlijk stroomaansluitingen voor branddetectoren
– Onmiddellijke detectie van aansluitingsverlies met bekabeld apparaat (EOL)
– Opening in de behuizing voor een reservebatterij van 7 A⋅h
– 2 sabotagedetectoren die het demonteren en openen van de behuizing detecteren

233,00 incl. btw

Artikelnummer: AJ-MULTITRANS/Z
Categorieën: Alarm & Brand, Alarm toebehoren. Tag:

Beschrijving

Kenmerken
– Draadloos connectie met Hubs en ReX
– 18 zones voor derde partijen apparaten
– Afzonderlijk stroomaansluitingen voor branddetectoren
– Onmiddellijke detectie van aansluitingsverlies met bekabeld apparaat (EOL)
– Opening in de behuizing voor een reservebatterij van 7 A⋅h
– 2 sabotagedetectoren die het demonteren en openen van de behuizing detecteren
– Communiceert op 2 km van de hub

Beveiliging via de smartphone
Schakel over op slimme beveiliging en behoud uw oude beveiligingsapparatuur. Systeemgebruikers kunnen via MultiTransmitter genieten van beveiligingscontrole in de app, datarijke meldingen en automatiseringsscenario’s. Het beveiligingsbedrijf kan de instellingen van het systeem of het apparaat in de PRO-app aanpassen, zowel ter plaatse als op afstand.

Het tweede leven van een bedraad alarm
MultiTransmitter vervangt het oude bedieningspaneel van het beveiligingssysteem en sluit bekabelde apparaten op het Ajax-systeem aan via radiocommunicatie. U vernieuwt een bedraad alarm eenvoudig en stapsgewijs dankzij de universele compatibiliteit en een gebruiksvriendelijke app. De hub zorgt voor een stabiele werking van het systeem, weerstand tegen bedreigingen en vernieuwde functionaliteiten door automatische updates.

Meer Ajax-functies
IR-drempels en detectoren voor aardgas, temperatuur, vloeistofniveau en andere apparaten breiden de gebruiksgebieden van Ajax uit. Sluit ze aan op een hub via MultiTransmitter en beheer het gecombineerde beveiligingssysteem in de Ajax-app.

Minder gedoe dankzij geautomatiseerde beveiliging
Gebruik automatiseringsscenario’s zodat het beveiligingssysteem direct reageert op bedreigingen zonder dat u eerst op de politie hoeft te wachten. Het alarm van het Ajax-systeem wordt volgens schema ingeschakeld, de bewegingsdetector doet het licht aan bij een alarm en schakelt de stroom in de kamer uit bij de eerste tekenen van brand. Een oud alarmsysteem wordt met MultiTransmitter onderdeel van een veilig en slim huis.

Datarijke alarmen
Met MultiTransmitter kunt u voor elk bekabeld apparaat het type alarm en een ruimte aangeven. Hierdoor worden de meldingen gedetailleerder – u weet niet alleen wat er is gebeurd, maar ook waar. Deze informatie wordt weergegeven met behulp van pushmeldingen en sms-berichten, en wordt ook naar de meldkamer van het beveiligingsbedrijf gestuurd met een geschikte codering. In totaal zijn er vijf soorten alarmen beschikbaar: inbraak, brand, medische hulp, paniekknop en gas.

Beveiligd tegen sabotage
MultiTransmitter informeert u onmiddellijk als de aangesloten apparaten onderbroken zijn door een stroomstoring, losgekoppeld zijn van de signaalkabel of gesaboteerd zijn. Elektriciteitsverlies op de locatie vormt ook geen probleem – de reservebatterij voorziet de apparaten tot 4 dagen van stroom. De behuizing van de MultiTransmitter zelf is uitgerust met twee sabotagedetectoren die reageren wanneer de integratiemodule uit de houder wordt gehaald en het deksel wordt verwijderd.

Eenvoudig te installeren
Het Ajax beveiligingssysteem is eenvoudig te installeren in je appartement, huis of kantoor. Door voor Ajax te kiezen, krijg je geïntegreerde bescherming die gemakkelijk te beheren is, onvervalsbaar is en direct reageert op aanvallen.

Meerdere functies tegelijk
Ajax beperkt zich niet tot één functie. In plaats daarvan doet het er drie tegelijk. Het systeem waarschuwt gebruikers onmiddellijk als het een inbraak, rook of een overstroming detecteert. Daarnaast ondersteunt het bewakingscamera’s van derden, waardoor Ajax een uniek beveiligingscentrum wordt.

Scenario’s voor beveiliging en automatisering
Vergroot het potentieel van uw beveiligingssysteem met scenario’s om de bedreigingen die het detecteert actief te weerstaan ​​en uw routines te automatiseren. Stel een activering van de Nachtmodus in volgens schema. Schakel alle kantoorverlichting automatisch uit door het systeem in te schakelen. Programmeer de buitenverlichting om overtreders te markeren wanneer ze een bewegingsmelder voor buiten activeren; of installeer een duurzaam anti-overstromingssysteem. Het systeem blijft scenario’s uitvoeren, zelfs als de verbinding met Ajax Cloud is verbroken.

Alle functie gemakkelijk op 1 app
De eenvoudigste manier om te controleren, is door de Ajax Security System-applicatie voor iOS en Android te gebruiken. Met de app kun je het systeem in- en uitschakelen en je apparaten in de gaten houden (inclusief informatie over signaalstatus, batterijniveau en temperatuur). Het systeem kan ook worden bediend met Ajax SpaceControl en / of KeyPad. De Ajax-app verandert uw beveiligingssysteem in één eenvoudig te beheren apparaat. Bewapen Ajax met een paar tikken. Schakel apparaten in voordat u thuiskomt. Ontvang directe meldingen via SwiftAlerts, een protocol waar zelfs moderne boodschappers jaloers op zouden zijn.

Specificaties 

Aantal alarm-/sabotagezones 18
Ondersteunde contacttypes van de detector NO, NC (zonder R), EOL (NC met R), EOL (NO met R)
Weerstand van de EOL-weerstand
1 kΩ tot 7,5 kΩ
Verwerkingsmodus van alarmsignalen
Met pulsen of bistabiel
Hoofdvoeding
110–255 V, 50/60 Hz
Reservevoeding
12 V DC
Ondersteunde batterijsoort
Batterij met een capaciteit van 4 of 7 A⋅h (niet inbegrepen),
afmetingen 150 × 64 × 94 mm
Voeding van de detector
12 V DC, tot 1 A voor alle voedingsuitgangen van de detectoren
Beveiliging tegen demontage
Sabotage
Frequentieband van het radiosignaal
868,0-868,6 MHz of 868,7-869,2 MHz, afhankelijk van de regio waarin het verkocht wordt
Compatibiliteit
Werkt enkel met Ajax hubs en signaalversterkers
Maximaal vermogen van het radiosignaal
Tot 7,29 mW (limiet van 25 mW)
Bereik van het radiosignaal Tot 2000 m in het gezichtsveld
Temperatuurbereik Van -10°С tot +40°С
Bedrijfsvochtigheid Tot 75%
Instellen en testen op afstand +
Afmetingen 196 х 238 х 100 mm
Gewicht 805 g
Garantie Vervanging en reparatie binnen 24 maanden na de datum van verkoop.

Pagina's met vergelijkbare producten

Alarm & Brand, Alarm toebehoren.