Gratis verzending vanaf € 150 Veilig betalen
Zoek
Generic filters

voedingsmodule 12V PSU voor hub 2 van ajax

– Alleen voor Hub 2
– Voedingsmodule
– Voor gebruik van 12V
– Geschikt voor gebruik op de camping of jacht(met accu)

37,99 incl. btw

Artikelnummer: AJ-12VPSU-V2
Categorieën: Alarm & Brand, Alarm toebehoren. Tag:

Beschrijving

Kenmerken
– Alleen voor Hub, Hub Plus, ReX
– Voedingsmodule
– Voor gebruik van 12V
– Geschikt voor gebruik op de camping of jacht(met accu)

In een magazijn
Gebruik het beveiligingssysteem met visuele alarmverificatie in gebouwen zonder netspanning of met een instabiele stroomvoorziening. Met een 12 V-voeding kunt u hubs en signaalversterkers aansluiten op laagspanning of een draagbare accu gebruiken.

In een aanhangwagen
Ajax beveiligt uw huis, zelfs als het op wielen staat. Sluit de hub aan op een auto of draagbare accu en laat het beveiligingssysteem met u meereizen.

Op een jacht
Plaats een simkaart, sluit de hub aan op het netwerk of de accu aan boord en Ajax zorgt dat uw boot veilig is bij de pier.

Eenvoudig te installeren
Het Ajax beveiligingssysteem is eenvoudig te installeren in je appartement, huis of kantoor. Door voor Ajax te kiezen, krijg je geïntegreerde bescherming die gemakkelijk te beheren is, onvervalsbaar is en direct reageert op aanvallen.

Meerdere functies tegelijk
Ajax beperkt zich niet tot één functie. In plaats daarvan doet het er drie tegelijk. Het systeem waarschuwt gebruikers onmiddellijk als het een inbraak, rook of een lekkage detecteert. Daarnaast ondersteunt het bewakingscamera’s van derden, waardoor Ajax een uniek beveiligingscentrum wordt.

Scenario’s voor beveiliging en automatisering
Vergroot het potentieel van uw beveiligingssysteem met scenario’s om de bedreigingen die het detecteert actief te weerstaan ​​en uw routines te automatiseren. Stel een activering van de Nachtmodus in volgens schema. Schakel alle kantoorverlichting automatisch uit door het systeem in te schakelen. Programmeer de buitenverlichting om overtreders te markeren wanneer ze een bewegingsmelder voor buiten activeren; of installeer een duurzaam anti-overstromingssysteem. Het systeem blijft scenario’s uitvoeren, zelfs als de verbinding met Ajax Cloud is verbroken.

Alle functie gemakkelijk op 1 app
De eenvoudigste manier om te controleren, is door de Ajax Security System-applicatie voor iOS en Android te gebruiken. Met de app kun je het systeem in- en uitschakelen en je apparaten in de gaten houden (inclusief informatie over signaalstatus, batterijniveau en temperatuur). Het systeem kan ook worden bediend met Ajax SpaceControl en / of KeyPad. De Ajax-app verandert uw beveiligingssysteem in één eenvoudig te beheren apparaat. Bewapen Ajax met een paar tikken. Schakel apparaten in voordat u thuiskomt. Ontvang directe meldingen via SwiftAlerts, een protocol waar zelfs moderne boodschappers jaloers op zouden zijn.

Specificaties 

Compatibiliteit Hub 2
Ingangsspanning 8-20 V DC
Uitgangsspanning 4.8 V ± 3%
Inschakelspanning 8 V ± 2.5%
Uitschakelspanning 6,9-7,5 V (afhankelijk van de belasting)
Ingangsstroom <1 А
Uitgangsstroom 1,5 А
Aansluiting Contactdoos: 6,5 × 2 mm
Stekker: 5,5 × 2,1 mm (stroomstekker)
Afmetingen 98 × 70 × 17 mm
Gewicht 28 g

Pagina's met vergelijkbare producten

Alarm & Brand, Alarm toebehoren.