Beveiligingscamera thuis

Een beveiligingscamera kopen doet u natuurlijk bij SafeBe4Brave. Ons ruime assortiment biedt u de keuze uit een groot aantal producten, zodat u de camera kunt kopen die het beste bij uw situatie past. Wij leveren 7 dagen per week in Nederland, dus u kunt al snel aan de slag met het beveiligen van uw huis! Een beveiligingscamera thuis is een goed idee als u meer toezicht wil kunnen houden, waar u ook bent, of gewoon potentiële dieven wil afschrikken. Het geeft een veiliger gevoel, zodat u gerust de deur uit kunt gaan. Wél nog even de deur achter u op slot draaien, want zelfs met een beveiligingscamera van SafeBe4Brave wilt u het criminelen natuurlijk niet te makkelijk maken!

Bekijk onze producten

Waarom een beveiligingscamera thuis ophangen?

Wat zijn nou echt de goede redenen om jouw huis te voorzien van beveiligingcamera’s?

Meer toezicht

Een beveiligingscamera ophangen heeft een aantal grote voordelen. Het eerste voordeel is dat u gemakkelijk alles in en rondom uw huis in de gaten kunt houden als u niet thuis bent. Stel u eens voor: u bent een avondje uit eten. Na een leuke avond met lekkere hapjes keert u huiswaarts. Daar treft u uw optrekje niet netjes aan, maar met de voordeur open en de lampen nog aan. Gek, aangezien u het huis niet zo achtergelaten heeft! Als u verbijsterd naar binnen loopt beseft u dat het toch écht is gebeurd: u bent beroofd. Maar door wie? Geen idee. En toon bij de verzekering maar eens aan wat er precies gebeurd is. Een beveiligingscamera kan deze twee problemen in één keer oplossen. Zeker als u een exemplaar aanschaft die voorzien is van een recording-functie heeft u alle gebeurtenissen opgeslagen en op beeld. Dit kan enorm helpen met het bewijzen wat er allemaal weg is, als de verzekering hier om vraagt. Ook de politie zal blij zijn met u, aangezien u scherpe beelden van de daders aan kunt leveren. En misschien nog wel belangrijker: mocht u een melding krijgen van uw camera dat er verdachte bewegingen worden waargenomen, dan kunt u als u een slimme beveiligingscamera heeft via uw smartphone of tablet direct live verbinding maken. Zo kunt u op afstand zien wat er in en om uw huis gebeurt. Ziet u dat er iets niet in de haak is? Dan kunt u, zelfs als u in het restaurant bent, direct alarm slaan.

Nog groter wordt het probleem van geen toezicht hebben als u op vakantie bent. U kunt de buren natuurlijk vragen een oogje in het zeil te houden, maar écht 24/7 opletten is onmogelijk. Afhankelijk van wat voor soort systeem u kiest kunt u op uw telefoon meekijken wat er thuis gebeurt, zelfs vanuit uw vakantiebestemming. Natuurlijk kunt u direct de buren alarmeren of de politie bellen als u iets verdachts waarneemt. Want voorkomen dat er iets gestolen wordt is vele malen makkelijker dan het terugkrijgen!

Afschrikken van dieven

Uit onderzoek is gebleken dat de meeste inbraken plaatsvinden door zogeheten ‘gelegenheidscriminelen’. Een inbraak wordt namelijk helemaal niet zo doordacht gepland als in een film, integendeel. Wanneer een crimineel langs uw huis loopt en de lichten gedoofd zijn en er geen auto op de oprit staat, zal uw pand aantrekkelijk worden. Zeker als er geen beveiliging aanwezig lijkt te zijn. Een wat meer opvallende beveiligingscamera is dan een goede manier om de dief wel even twee keer na te laten denken. De meeste huizen die al een camera aan de gevel hebben hangen, zullen ook wel beschikken over een degelijk alarmsysteem. Of dat echt zo is? Dat is aan u, maar een dief zal het risico niet nemen. Niet alleen staat hij met zijn tronie op beeld, waardoor de politie keihard bewijs heeft als de dief iets steelt, ook kiest de crimineel dan een veel aantrekkelijker pand. Namelijk: eentje waar géén camera’s hangen. Want waarom zou iemand bij u inbreken en het risico nemen dat er alleen een camera aanwezig is waar hij ook nog eens niet goed op te zien is, terwijl er ergens anders überhaupt niet eens een camera hangt? Inderdaad: een camera werkt afschrikwekkend, want het ontneemt de crimineel de ideale gelegenheid om ergens in te breken.

Wat is de beste keuze?

Wat de beste beveiligingscamera voor thuis is, hangt af van wat uw doel is. De meest veelzijdige sets bevatten een slimme camera die met wifi aan uw telefoon te koppelen is. U kunt dan een signaal ontvangen als er iets waargenomen wordt, én u kunt live meekijken (mits uw telefoon internetverbinding heeft). Als het systeem ook voorzien is van een recorder, worden de vastgelegde beelden goed bewaard. Deze combinatie is voor mensen die álles in de gaten willen houden en daarnaast de opnames willen bewaren. Maar misschien wilt u wat simpeler beginnen, en kiest u eerst voor een camera die alleen de beelden opneemt. Dan kunt u achteraf wel bekijken wat er is gebeurd, maar krijgt u – in tegenstelling tot bij een slimme beveiligingscamera – géén melding op uw telefoon en kunt u niet live meekijken. Bent u nog oriënterend? Bekijk dan gewoon ons gehele aanbod beveiligingscamera’s en kies het exemplaar uit wat u het meest geschikt lijkt!

Montage

Als u eenmaal de camera binnen heeft gekregen, is de vraag: waar hangt u hem op? Ook op deze vraag zijn verschillende antwoorden. Een voor de hand liggende plek is natuurlijk bij de voordeur. Zeker als u één hoofdingang in uw huis heeft, is dit wel een geschikte plaats. Want: iedereen die het huis in wil, zal via de voordeur moeten. Wie ook binnen een camera ophangt kan deze richten op de in- en uitgangen van het huis. Hang de camera bijvoorbeeld hoog op in een hoek in de woonkamer, en richt hem op de gangdeur. Dan legt u iedereen die de woonkamer betreedt vast, en kunt u dus exact zien wie er binnen zijn geweest. Als iemand iets meeneemt, is dit ook zichtbaar op camera. Voor tuinbeveiliging kunt u de camera aan de achtergevel van uw huis monteren, en deze richten op de ingang van de tuin. Zo zijn ook alle meubelen en goederen die in uw tuin staan voorzien van wat extra toezicht.

Uw camera snel geleverd

Een keuze kunnen maken? Bestel dan snel, zodat uw nieuwe beveiligingscamera binnen no-time aan de gevel kan hangen. Zo heeft u direct de mogelijkheid om een extra oogje in het zeil te houden! Een beveiligingscamera kopen doet u natuurlijk bij SafeBe4Brave.