Gratis verzending vanaf € 150 Veilig betalen
Zoek
Generic filters

Dahua HDCVI mini dome camera met nachtzicht

Deze mini dome camera heeft geen beeldvertraging en is ook nog is full HD. De camera maakt gebruik van van ICR en geeft een super scherp beeld in de nacht. Deze camera is vandaal en waterbestendig. 

118,58 incl. btw

Verzending binnen 24 tot 48 uur

Artikelnummer: HAC-HDW1100MP
Categorieën: 4in1 beveiligingscamera's (BNC), Beveiligingscamera's. Tag:

Beschrijving

Technologie
Dit is een HDCVI beveiligingscamera en werkt alleen op een HDCVI en analoge camera recorder, indien je geen HDCVI recorder heb kan je via deze link een nieuwe hdcvi recorder kopen.
Om alle functies van de camera te gebruiken adviseren wij om een Dahua recorder te kopen, dan kun je gebruik maken van de vele extra functies van Dahua. Denk hierbij aan audio via coax, telemetrie via coax, uitstekende cloud servers zonder hickups en nog veel meer! Het is ook mogelijk om deze aan te sluiten op een analoge recorder, maar dan moet de camera omgeschakeld worden van CVI naar analoog (CVBS), omschakelen is eenvoudig.

720p
Deze HDCVI mini dome bewakingscamera heeft een HD-resolutie.
Resolutie: 1280 * 720 (720p) en 1 megapixel.

Eigenschappen
– HDCVI mini dome camera
– IP67
– Vaste 3.6 mm lens
– 1 Megapixel progressieve scan CMOS
– H.264 & MJPEG dual codec
– 25/30fps @ 720P
– Nachtzicht: tot 30 meter
– <| 2.8 W

Montage
Deze dome camera is zowel aan het plafond als aan de muur te bevestigen. Omdat de camera rond is, kun je deze eenvoudig in elke gewenste hoek ophangen, zodat je precies kunt bepalen waar je de camera op richt. Als je enigszins technisch bent aangelegd kun je dit zelf doen, maar je kunt natuurlijk ook gebruik maken van onze installatieservice.

Datasheet
We kunnen wel alle functies hier opschrijven, maar uit ervaring weten we dat de professionele bedrijven te allen tijde naar de datasheet zoekt. Daarom kun je de datasheet van deze HDCVI camera downloaden onder tabblad downloads.

Pagina's met vergelijkbare producten

4in1 beveiligingscamera's (BNC), Beveiligingscamera's.