Gratis verzending vanaf € 150 Veilig betalen
Zoek
Generic filters

LTS Platinum 5 MP 4-in-1 Bullet Camera

Deze 5M camera uit de Platinum serie van LTS is voorzien van  OSD en UTC bediening zodat de camera zeer eenvoudig ingesteld kan worden. De camera is voorzien van XVR signaal, waardoor deze op bijna alle recorders aangesloten kan worden. Met een gemotoriseerde lens van 2.7 ~13.5 mm en nachtzicht tot 40 meter mis je geen enkel detail.

285,56 incl. btw

Bestelling op aanvraag!

Artikelnummer: CMHR9653DN-ZF
Categorieën: 4in1 beveiligingscamera's (BNC), Beveiligingscamera's. Tag:

Beschrijving

Eigenschappen
– 1/2.7″ CMOS beeldsensor
– 5M resolutie
– 20fps@2560x1944p
– Camera technologie: XVR
– 2.7 ~13.5 gemotoriseerde varifocale lens
– Dag en nacht ICR
– Smart IR nachtzicht tot 40 meter
– On screen display menu
– Met UTC bediening
– IP67- Inclusief kabeldoos

LTS Platinum Serie
Deze camera komt uit de Platinum serie van LTS. OnlineCameraShop is de enige leverancier van LTS camera’s in Nederland. Beveiligingscamera’s uit de Platinum serie zijn altijd voorzien van het UL certificaat en staan bekend om hun hoge kwaliteit en scherpe prijs. Daarnaast worden de camera’s standaard geleverd met metalen behuizing en 3 jaar garantie. Daarom zijn de platinum camera’s zeer populair bij installateurs.

Design
Dit is een bullet design bewakingscamera.

Geschikt voor buitengebruik
Deze camera is IP67 geclassificeerd. Dit houdt in dat de camera stofbestendig en dompeldicht is. Daardoor kun je de camera zowel binnen als buiten gebruiken.

Resolutie
Deze beveiligingscamera heeft een resolutie van 5 megapixels met 2560x1944p.

Kijkhoek
Deze camera heeft een gemotoriseerde varifocale lens van 2.7 ~13.5 mm lens, wat gelijk staat aan een kijkhoek van 95.7° to 29.1°.

XVR-signaal
Dit is een camera met XVR (4-in-1) signaal. Dat houdt in dat de camera geschikt is voor zowel analoog als AHD, CVI en TVI. Het maakt dus niet uit wat voor recorder je hebt (met uitzondering van IP), je kunt je camera er altijd op aansluiten.

Nachtzicht
Dankzij de ingebouwde smart IR heeft deze camera nachtzicht tot 40 meter.

Montage
Deze bullet camera kan je zowel aan de muur of het plafond bevestigen, al adviseren wij om dit aan de muur te doen. . Als je enigszins technisch bent aangelegd kun je dit zelf doen, maar je kunt natuurlijk ook gebruik maken van onze installatieservice.

Bijzonderheden
Deze camera is voorzien van On Screen Display menu om de beeldkwaliteit nog verder naar eigen wens in te stellen. Naast OSD beschikt deze camera ook over UTC bediening, waardoor je de camera ook eenvoudig kunt instellen als je geen recorder hebt.

Pagina's met vergelijkbare producten

4in1 beveiligingscamera's (BNC), Beveiligingscamera's.