Gratis verzending vanaf € 150 Veilig betalen
Zoek
Generic filters

Dahua 2MP Eyeball camera met Smart IR

Deze Dahua Eyeball camera geeft bij weinig licht tot totale duisternis een scherp beeld. De Smart IR technologie zorgt er bovendien voor dat overbelichting wordt voorkomen wanneer een persoon te dicht bij camera staat.

175,45 incl. btw

Verzending binnen 24 tot 48 uur

Artikelnummer: IPC-HDW1220S-S3-28
Categorieën: Beveiligingscamera's, IP Camera. Tag:

Beschrijving

Eigenschappen
– Resolutie: 2M (1920x1080p)
– Vaste 2.8 mm lens
– IR: tot 30 meter
– 25/30fps@2MP
– Beeldsensor: 2 megapixel CMOS
– Digitale zoom: 16x
– Stroomverbruik < 5.4W Design
Dit is een dome design bewakingscamera.
Geschikt voor buitengebruik
Deze camera is IP67 geclassificeerd. Dit houdt in dat de camera stofbestendig en dompeldicht is. Daardoor kun je de camera zowel binnen als buiten gebruiken.

Resolutie
Deze beveiligingscamera heeft een resolutie van 2 megapixels met 1920x1080p.

Kijkhoek
Deze camera heeft een vaste 2.8 mm lens, wat gelijk staat aan een kijkhoek van 110º.

H.264+
Smart H.264+ levert een hoge videokwaliteit zonder het netwerk meer te belasten en is de geoptimaliseerde versie van H.264. De smart H.264+ zorgt ook voor een opslag besparing van zeventig procent.

PoE
Power over Ethernet is niets anders dan beeld en stroom via 1 kabel in plaats van 2 losse kabels. PoE geeft vaak ook spanning(stroom) vanuit de PoE ingang van een NVR-recorder. Je kan eventueel ook gebruik maken van een PoE injector.

ONVIF gereed
Een ONVIF camera is niks meer dan een open protocol, met ONVIF kun je deze IP-camera data laten opnemen op elke NAS, of andere NVR-recorder die het ONVIF protocol ondersteunt.

Montage
Deze dome camera is zowel aan het plafond als aan de muur te bevestigen. Omdat de camera rond is, kun je deze eenvoudig in elke gewenste hoek ophangen, zodat je precies kunt bepalen waar je de camera op richt. Als je enigszins technisch bent aangelegd kun je dit zelf doen, maar je kunt natuurlijk ook gebruik maken van onze installatieservice.

Datasheet
We kunnen wel alle functies hier opschrijven, maar uit ervaring weten we dat de professionele bedrijven te allen tijde naar de datasheet zoekt. Daarom kun je de datasheet van deze IP-camera downloaden onder tabblad downloads.

Pagina's met vergelijkbare producten

Beveiligingscamera's, IP Camera.