Gratis verzending vanaf € 150 Veilig betalen
Zoek
Generic filters

EZVIZ EZ-C4W 2MP WiFi dome camera met microfoon speaker en afschrikmiddelen

  • IP netwerk WiFi dome camera
  • 2MP Full HD resolutie
  • 2.8mm vaste lens (circa 120° kijkhoek)
  • Max 30m infrarood nachtzicht
  • Ingebouwde microfoon, ingebouwde speaker
  • Actieve licht- en geluidsafschrikmiddelen

163,35 incl. btw

Verzending binnen 24 uur

Artikelnummer: EZ-C4W
Categorieën: Beveiligingscamera's, IP Camera. Tag:

Beschrijving

Kenmerken
– EZVIZ IP netwerk WiFi dome camera
– 2MP Full HD resolutie
– 2.8mm vaste lens
– Circa 120° kijkhoek
– Max 30m infrarood nachtzicht
– Ingebouwde microfoon
– Ingebouwde speaker
– Actieve licht- en geluidsafschrikmiddelen
– MicroSD kaart slot (tot 256GB)
– IP67 weerbestendig

WiFi Camera
Deze bewakingscamera kan verbonden worden met het WiFi netwerk. Als deze met het internet is verbonden, is de camera te zien op de app van EZVIZ. Zo zijn er naast de stroomkabel geen andere kabels nodig.

Lens en kijkhoek
Deze camera heeft een 2.8mm vaste lens met een kijkhoek van circa 120°.

Nachtzicht
Deze bewakingscamera is voorzien van infrarood leds die ervoor zorgen dat wanneer het donker is de camera een zwart/wit beeld weergeeft tot ongeveer 30m. Voor de meeste situaties in of om het huis is dit ruim voldoende.

Microfoon en speaker
Deze camera is voorzien van zowel een microfoon als een speaker. Met de microfoon is het mogelijk om ook te horen wat er aan de andere kant van de camera gebeurt. Via de speaker is het ook mogelijk om te communiceren met iemand in de buurt van de camera.

Afschrikmiddelen
Als iemand een beschermd gebied binnenkomt op de specifieke tijden die ingesteld zijn in de app, zal de camera een flitsend waarschuwingslicht laten zien en een geluid afspelen om indringers af te schrikken. Tegelijkertijd stuurt de camera ook een bericht naar de telefoon. Ook is het mogelijk dat er een persoonlijke boodschap wordt opgeslagen die de camera kan afspelen om bijvoorbeeld iemand er wat vriendelijker aan te laten herinneren dat het om een beschermd gebied gaat.

Opname
Om beelden op te nemen kunt u een MicroSD kaart (tot 256GB) in de camera doen. Als u meerdere camera’s heeft kunt u die ook aansluiten op een NVR netwerk recorder. Het is ook mogelijk om de beelden op te slaan in de cloud, op de ‘EZVIZ Cloud Storage’. Hier dient u echter wel een abonnement voor af te sluiten.

App
Alle apparatuur van EZVIZ is in te stellen, te zien en te bedienen via de app van EZVIZ. Zo is alles makkelijk op een plek te vinden.

Weerbestendig
Deze bewakingscamera heeft een IP67 rating, wat betekent dat deze bewakingscamera goed tegen zeer slechte weersomstandigheden kan.

Specificaties
Zie datasheet onder het kopje ‘Downloads’.

Pagina's met vergelijkbare producten

Beveiligingscamera's, IP Camera.