Gratis verzending vanaf € 150 Veilig betalen
Zoek
Generic filters
SALE

Samsung QND-7030R 6mm dome camera voor binnen

Deze dome IP camera uit de Samsung Wisenet Q series heeft een resolutie van 4M en een 6 mm vaste lens. ‘s nachts kun je tot 20 meter zien dankzij de infraroodleds. Een aparte recorder of microfoon kopen is niet nodig, aangezien deze camera een ingebouwde microfoon en een SD geheugenslot heeft.

193,60 incl. btw

Artikelnummer: QND-7030R
Categorieën: Beveiligingscamera's, IP Camera. Tag:

Beschrijving

Kenmerken
– Max. Resolutie van 4M
– 6 mm vaste lens
– Max. 20fps@4M, Max. 30fps@onder 2M
– H.265, H.264, MJPEG codec ondersteund
– Bewegings-detectie, sabotage detectie, Defocus detectie
– Micro SD (128GB) geheugenslot, PoE / 12V DC
– IR nachtzicht tot 20m
– Hal weergave ondersteuning
– LDC ondersteuning (correctie Lens vervorming)
-IK08

Samsung Wisenet Q serie IP camera
Deze camera maakt deel uit van de Samsung Wisenet Q-serie. Deze lijn bestaat uit betaalbare camera’s met eenvoudige en essentiële eigenschappen. Daarmee zijn deze camera’s ideaal voor het bewaken van kleine tot middelgrote locaties, zoals winkels, banken, kantoren en transport. De scherpe en heldere beeldkwaliteit van 2-4MP camera’s vormt binnen deze lijn de standaard.

Resolutie
Geniet van beeld in 2688x1520p met maximaal 4 megapixel resolutie.

Garantie
Met 3 jaar garantie weet je zeker dat je een professionele IP beveiligingscamera in huis haalt.

Alleen voor binnengebruik
Dit is geen weerbestendige ip camera en daarom dus alleen geschikt voor binnen gebruik.

Type lens
Deze Samsung IP camera heeft een vaste lens van 6 mm.

Kijkhoek
Horizontaal: 53.0˚ / Verticaal: 31.0˚ / Diagonaal: 62.0˚

Nachtzicht
Deze Samsung IP camera heeft een nachtzicht van circa 20 meter door gebruik te maken van infrarood leds 840Nm en levert zwart/wit beeld als het donker is en uiteraard kleurenbeeld als het overdag is of voldoende licht.

SD kaart opname
Bespaar enorm veel op kosten voor een losse NVR recorder, want een SD kaart van 128GB is nog steeds veel goedkoper dan een NVR recorder voor een paar honderd Euro. Hoe lang je kan opnemen ligt echt aan de instellingen en resolutie, maar grofweg kan je met 128GB circa 4 dagen non-stop opnemen, opname bij beweging betekent ook langer opnemen op een SD kaart.

Nu met H.265 en H.264!
De nieuwste versie compressietechniek is nu beschikbaar, H.264 en H.265 en dit betekent nu nog meer ruimte voor opnames op een harddisk of SD kaart, met nog betere compressie methodes. H.265 geeft dus nog beter beeld dan H.264 en kan ook veel beter comprimeren.

PoE
Power over Ethernet is niets anders dan beeld en stroom via 1 kabel in plaats van 2 losse kabels. PoE geeft vaak ook spanning(stroom) vanuit de PoE ingang van een NVR recorder. Je kan eventueel ook gebruik maken van een PoE injector.

Audio
Deze IP camera heeft een ingebouwde microfoon, waardoor een losse microfoon kopen overbodig is.

ONVIF gereed
Een ONVIF camera is niks meer dan een open protocol, met ONVIF kan je deze IP camera data laten opnemen op elke NAS, of andere NVR recorder die het ONVIF protocol ondersteunt.

Datasheet
We kunnen wel alle functies hier opschrijven, maar uit ervaring weten we dat de professionele bedrijven te allen tijde naar de datasheet zoekt. Daarom kan je de datasheet van deze Samsung IP camera downloaden onder tabblad downloads.

Pagina's met vergelijkbare producten

Beveiligingscamera's, IP Camera.