Gratis verzending vanaf € 150 Veilig betalen
Zoek
Generic filters

Samsung QNO-6030RP Netwerk bullet camera voor buiten 2MP

Deze IP bullet camera van Samsung heeft een vaste 6 mm lens en een resolutie van 2MP. De camera is vandaal- en weerbestendig en daarom perfect voor buitengebruik. Ook heeft deze bulletcamera infrarood nachtzicht tot 30 meter.

314,60 incl. btw

Artikelnummer: QNO-6030RP
Categorieën: Beveiligingscamera's, IP Camera. Tag:

Beschrijving

Kenmerken
– Max. Resolutie van 2M
– 6 mm vaste lens
– Max. 30fps bij alle resoluties
– H.265, H.264, MJPEG codec ondersteund
– Bewegings-detectie, sabotage, Defocus detectie
– Micro SD (128GB) geheugenslot, PoE / 12V DC
– IR nachtzicht tot 30m
– Hal weergave ondersteuning
– LDC ondersteuning (correctie Lens vervorming)
-IP66, IK10

Samsung Wisenet Q series IP camera
Deze camera maakt deel uit van de Samsung Wisenet Q-serie. Deze lijn bestaat uit betaalbare camera’s met eenvoudige en essentiële eigenschappen. Daarmee zijn deze camera’s ideaal voor het bewaken van kleine tot middelgrote locaties, zoals winkels, banken, kantoren en transport. De scherpe en heldere beeldkwaliteit van 2-4MP camera’s vormt binnen deze lijn de standaard.

Resolutie
Geniet van Full HD beeld in 1920x1080p met maximaal 2 megapixel resolutie.

Garantie
Met 3 jaar garantie weet je zeker dat je een professionele IP beveiligingscamera in huis haalt.

Camera design
Dit is een bullet design bewakingscamera.

Weerbestendig buitengebruik
Dit is een weerbestendige ip camera en daarom dus geschikt voor buitengebruik.

Type lens
Deze Samsung IP camera heeft een vaste lens van 6 mm.

Kijkhoek
Horizontaal : 52.54˚ / Verticaal : 28.86˚ / Diagonaal : 61.14˚

Nachtzicht
Deze Samsung IP camera heeft een nachtzicht van circa 30 meter door gebruik te maken van infrarood leds 840Nm en levert zwart/wit beeld als het donker is en uiteraard kleurenbeeld als het overdag is of voldoende licht.

SD kaart opname
Bespaar enorm veel op kosten voor een losse NVR recorder, want een SD kaart van 128GB is nog steeds veel goedkoper dan een NVR recorder voor een paar honderd Euro. Hoe lang je kan opnemen ligt echt aan de instellingen en resolutie, maar grofweg kan je met 128GB circa 4 dagen non-stop opnemen, opname bij beweging betekent ook langer opnemen op een SD kaart.

Nu met H.265 en H.264!
De nieuwste versie compressietechniek is nu beschikbaar, H.264 en H.265 en dit betekent nu nog meer ruimte voor opnames op een harddisk of SD kaart, met nog betere compressie methodes. H.265 geeft dus nog beter beeld dan H.264 en kan ook veel beter comprimeren.

PoE
Power over Ethernet is niets anders dan beeld en stroom via 1 kabel in plaats van 2 losse kabels. PoE geeft vaak ook spanning(stroom) vanuit de PoE ingang van een NVR recorder. Je kan eventueel ook gebruik maken van een PoE injector.

Audio
Het is mogelijk om je eigen microfoon aan te sluiten op deze camera.

ONVIF gereed
Een ONVIF camera is niks meer dan een open protocol, met ONVIF kan je deze IP camera data laten opnemen op elke NAS, of andere NVR recorder die het ONVIF protocol ondersteunt.

Datasheet
We kunnen wel alle functies hier opschrijven, maar uit ervaring weten we dat de professionele bedrijven te allen tijde naar de datasheet zoekt. Daarom kan je de datasheet van deze Samsung IP camera downloaden onder tabblad downloads.

Pagina's met vergelijkbare producten

Beveiligingscamera's, IP Camera.