Gratis verzending vanaf € 150 Veilig betalen
Zoek
Generic filters

Samsung QNV-7030R vandaalbestendige IP buitencamera 6mm

Deze Samsung QNV-7030R dome camera is zowel weer- als vandaalbestendig en daardoor perfect voor buitengebruik. De camera levert beeld met maximaal 4 megapixels en heeft een vaste lens van 6 mm. ‘s nachts heeft deze beveiligingscamera zicht tot wel 30 meter.

346,06 incl. btw

Verzending binnen 24 tot 48 uur

Artikelnummer: QNV-7030R
Categorieën: Beveiligingscamera's, IP Camera. Tag:

Beschrijving

Kenmerken
– Max. Resolutie van 4M
– 6 mm vaste lens
– Max. 20fps@4M, Max. 30fps@onder 2M
– H.265, H.264, MJPEG codec ondersteund
– Bewegings-detectie, sabotage, Defocus detectie
– Micro SD (128GB) geheugenslot, PoE / 12V DC
– IR zichtbare lengte 30m
– Hal weergave ondersteuning
– LDC ondersteuning (correctie Lens vervorming)

Samsung Wisenet Q series IP camera
Samsung IP camera’s behoren tot een van de beste merken, je kan er vrijwel alles mee doen in een netwerk. Tevens heeft Samsung extra functies om het beeldkwaliteit levendiger en mooier te maken dan andere onbekende merken. Daarnaast is het merk Samsung enorm populair bij vele klanten.
Heb je bijvoorbeeld een smart tv van Samsung en een IP camera van Samsung in je netwerk, dan is de installatie simpel en gaat deze vrijwel vanzelf.

Resolutie
Geniet van beeld in 2688x1520p met maximaal 4 megapixel resolutie.

Garantie
Met 3 jaar garantie weet je zeker dat je een professionele IP beveiligingscamera in huis haalt.

Camera design
Deze camera beschikt over een ICR filter. Dit wil zeggen dat hij het beeld altijd zo aanpast, dat je zowel bij dag als nacht perfect beeld hebt. Het gaat hier om een dome design beveiligingscamera.

Weerbestendig buitengebruik
Dit is een weerbestendige IP camera en daarom dus geschikt voor buiten gebruik.

Type lens
Deze Samsung IP camera heeft een vaste lens van 6 mm.

Kijkhoek
Horizontaal: 53.0˚ / Verticaal: 31.0˚ / Diagonaal: 62.0˚

Nachtzicht
Deze Samsung IP camera heeft een nachtzicht van circa 30 meter door gebruik te maken van infrarood leds 840Nm en levert zwart/wit beeld als het donker is en uiteraard kleurenbeeld als het overdag is of voldoende licht.

SD kaart opname
Bespaar enorm veel op kosten voor een losse NVR recorder, want een SD kaart van 128GB is nog steeds veel goedkoper dan een NVR recorder voor een paar honderd Euro. Hoe lang je kan opnemen ligt echt aan de instellingen en resolutie, maar grofweg kan je met 128GB circa 4 dagen non-stop opnemen, opname bij beweging betekent ook langer opnemen op een SD kaart.

Nu met H.265 en H.264!
De nieuwste versie compressietechniek is nu beschikbaar, H.264 en H.265 en dit betekent nu nog meer ruimte voor opnames op een harddisk of SD kaart, met nog betere compressie methodes. H.265 geeft dus nog beter beeld dan H.264 en kan ook veel beter comprimeren.

PoE
Power over Ethernet is niets anders dan beeld en stroom via 1 kabel in plaats van 2 losse kabels. PoE geeft vaak ook spanning(stroom) vanuit de PoE ingang van een NVR recorder. Je kan eventueel ook gebruik maken van een PoE injector.

Audio
Het is mogelijk om een eigen microfoon aan te sluiten op deze camera.

Onvif gereed
Een ONVIF camera is niks meer dan een open protocol, met ONVIF kan je deze IP camera data laten opnemen op elke NAS, of andere NVR recorder die het ONVIF protocol ondersteunt.

Datasheet
We kunnen wel alle functies hier opschrijven, maar uit ervaring weten we dat de professionele bedrijven te allen tijde naar de datasheet zoekt. Daarom kan je de datasheet van deze Samsung IP camera downloaden onder tabblad downloads.

Pagina's met vergelijkbare producten

Beveiligingscamera's, IP Camera.