Gratis verzending vanaf € 150 Veilig betalen
Zoek
Generic filters
SALE

LTS Platinum 5-in-1 4-kanaals recorder tot 3 megapixels

Deze recorder uit de Platinum serie van LTS is geschikt voor zowel analoog als AHD, CVI, HD-TVI en IP. Daarnaast heeft de recorder een resolutie van 3M en zelfs 4M voor IP. De recorder beschikt over 4 BNC-kanalen. daarnaast kan er 1 IP camera op worden aangesloten.

108,90 incl. btw

Artikelnummer: LTD8304K-ET
Categorieën: Beveiligingsrecorders, XVR recorders. Tag:

Beschrijving

Kenmerken
– 4-kanaals recorder
– Geschikt voor maximaal 1 IP camera
– Pentabrid: Geschikt voor CVBS,AHD, CVI,TVI en IP
– 1080P Lite@30fps met LTS Efficient Mode aan
– 1080p@15fps zonder LTS Efficient Mode
– Resolutie: 3M, bij IP 4M
– HDMI en VGA output tot 1920x1080p
– 1 sata HDD tot 6 TB
– 1 audio ingang / 1 audio uitgang

LTS Platinum Serie
Deze recorder komt uit de Platinum serie van LTS. OnlineCameraShop is de enige distributeur van LTS producten in Nederland. Producten uit de Platinum serie zijn altijd voorzien van het UL certificaat en staan bekend om hun hoge kwaliteit en scherpe prijs. Daarnaast worden de recorders standaard geleverd met 3 jaar garantie. Daarom zijn de platinum recorders zeer populair bij installateurs.

Pentabrid
Dit is een pentabrid recorder. Dat houdt in dat deze geschikt is voor zowel analoge, AHD, CVI, TVI en IP camera’s. De recorder heeft 4 BNC-aansluitingen. Daarnaast kan er 1 IP camera op worden aangesloten via een PoE switch of router.

Maximale resoluties
Deze recorder ondersteunt een maximale resolutie van 4M voor IP, 1080p voor AHD en CVI en 3M voor HD-TVI. Analoog wordt tot 1200TVL ondersteund.

Terugkijken
Deze recorder heeft 4 kanalen. De beelden van de camera’s die op deze kanalen zijn aangesloten kunnen tegelijkertijd worden teruggekeken.

Datasheet
We kunnen wel alle functies hier opschrijven, maar uit ervaring weten we dat de professionele bedrijven ten alle tijden naar de datasheet zoekt. Daarom kan je de datasheet van deze recorder downloaden onder tabblad downloads.

Pagina's met vergelijkbare producten

Beveiligingsrecorders, XVR recorders.