Gratis verzending vanaf € 150 Veilig betalen
Zoek
Generic filters

LTS PLATINUM 5MP 32-KANAALS TRIPLE HIBRID RECORDER

Deze Triple Hibrid 32 kanaals recorder uit de LTS Platinum serie heeft 32 BNC-ingangen. Daarnaast kun je er 8 IP (tot max 40) camera’s op aansluiten via een (PoE) switch of router. Deze tri-bride recorder is geschikt voor analoog, HD-TVI en IP camera’s. Als er meer dan 8 IP camera’s aangesloten worden gaat dit af van de BNC-ingangen.

2.884,04 incl. btw

Bestelling op aanvraag!

Artikelnummer: LTD8432K-ST
Categorieën: Beveiligingsrecorders, XVR recorders. Tag:

Beschrijving

Kenmerken
– 32-kanaals recorder
– Geschikt voor 8 IP (tot max 40) camera’s
– Triple Hybrid: Geschikt voor CVBS,HD-TVI en IP
– 1080P@25fps, 720P@30fps
– IP: 1080p@30fps
– 2xHDMI en 1xVGA (1920×1080) uitgang, HDMI tot 4K – 3840x2160p
– Tot wel 4x sata HDD tot 8 TB per schijf
– E-sata ondersteund
– 4 audio ingangen / 1 audio uitgang
– Te bedienen met afstandsbediening en muis

LTS Platinum Serie
Deze recorder komt uit de Platinum serie van LTS. OnlineCameraShop is de enige distributeur van LTS producten in Nederland. Producten uit de Platinum serie zijn altijd voorzien van het UL certificaat en staan bekend om hun hoge kwaliteit en scherpe prijs. Daarnaast worden de recorders standaard geleverd met 3 jaar garantie. Daarom zijn de platinum recorders zeer populair bij installateurs.

Triple Hybrid
Dit is een triple hybrid recorder. Dat houdt in dat deze geschikt is voor zowel analoge, HD-TVI en IP camera’s. De recorder heeft 32 BNC-aansluitingen. Daarnaast kunnen er 8 IP camera’s op worden aangesloten via een PoE switch of router mocht er in de toekomst meer IP camera’s op aangesloten worden dan kan dit tot 40 kanalen maar gaat ten koste van de analoge aansluitingen.

Maximale resoluties
Deze recorder ondersteunt een maximale resolutie van 5 megapixels voor HD-TVI en 8 megapixels IP. Analoog wordt tot 1200TVL ondersteund.

E-Sata backup
Je kan intern een harddisk plaatsen voor opname, maar je kan ook een externe harddisk aansluiten op de USB-poort van de recorder, dan kan je backups maken naar je externe harddisk in plaats van je USB-stick.

ONVIF
Onze triple hybrid recorder herkent elke ONVIF IP camera in een netwerk. Mocht je geen ONVIF hebben, dan kan je zelf handmatig poortnummers en IP-adressen toewijzen.

Datasheet
We kunnen wel alle functies hier opschrijven, maar uit ervaring weten we dat de professionele bedrijven ten alle tijden naar de datasheet zoekt. Daarom kan je de datasheet van deze recorder downloaden onder tabblad downloads.

Pagina's met vergelijkbare producten

Beveiligingsrecorders, XVR recorders.