Bewakingscamera kopen

Toezicht op uw huis houden doet u natuurlijk door een bewakingscamera te kopen. U zorgt hiermee voor meer veiligheid in en rondom uw huis doordat u mee kunt kijken met wat er gebeurt. Er zijn verschillende type bewakings camera om de bewaking rondom uw eigendom naar een hoger niveau te tillen. Want een beetje extra toezicht, dat kan eigenlijk nooit kwaad! Maar wat zijn nou de voordelen van bewaking?

Bekijk onze producten

Een oogje in het zeil houden

Een bewakings camera kopen doet u onder andere om een oogje in het zeil te houden. Stel u namelijk voor dat u een avondje alleen thuis bent en boven in uw kantoor aan het werk bent. Het hele gezin is weg, dus op u na is het huis leeg. Dan kan het zo zijn dat u de lampen in de woonkamer uit zet, want u bent immers toch boven bezig. Dat hoeft natuurlijk geen enkel probleem te zijn, totdat er in of rondom uw huis iets gebeurt wat actie vereist. Stel u eens voor dat er een opstootje ontstaat naast uw oprit, of dat er iemand met kwaad in de zin bij het huis naar binnen aan het kijken is om te zien of er iets buit te maken valt. Zonder camera heeft u dan geen idee wat er aan de hand is, totdat u zelf gaat kijken. Als u beneden dan oog in oog komt te staan met een inbreker ontstaat er een erg nare situatie. Mét bewaking is het echter een totaal ander verhaal. U kunt dan eenvoudig op een monitor zien wat de camera registreert. Dreigt er bijvoorbeeld schade aan uw auto of huis toegebracht te worden, dan kunt u iemand waarschuwen. Ziet u dat iemand probeert in te breken, dan belt u direct de politie. Kortom, met een bewakingscamera kunt u toezicht houden zónder dat iemand u ziet. U hoeft niet constant op te staan uit uw stoel om te checken of alles nog goed gaat, nee, u kijkt gewoon op de monitor waar de camera op aangesloten is. Een vluchtige blik is dan al genoeg om te weten of alles nog in orde is. De bewakingscamera geeft u eigenlijk een extra paar ogen, wat toezicht op uw huis houden een stuk gemakkelijker maakt.

Een duidelijk signaal afgeven

Een bewakingscamera heeft natuurlijk nog een groot voordeel: het laat duidelijk zien dat iemand de omgeving in de gaten houdt. Met name exemplaren die wat groter van formaat zijn, vallen toch redelijk op. Andere mensen zullen dit ook zien, en zullen zich realiseren dat u bewaking rondom het huis heeft. Een crimineel die het op uw huis gemunt heeft zal uiteraard óók de camera zien hangen. Reden genoeg om misschien toch nog eens na te denken of uw huis nou wel het geschikte doelwit is. Want met een flinke bewakingscamera aan de gevel weet hij in ieder geval zeker dat hij goed op beeld staat. En dat vergroot de pakkans nogal. Omdat de meeste inbraken gepleegd worden door gelegenheidsdieven, heeft de bewakingscamera een preventieve werking. Het huis biedt simpelweg geen ideale gelegenheid meer om in te breken, want met een camera is er veel te veel risico gemoeid met de inbraak. De kans om herkend te worden, of later makkelijk opgepakt te worden door de politie die de inbreker duidelijk op beeld heeft, is veel te groot. Het komt er dus op neer dat de preventieve werking van de camera er alleen al voor zorgt dat dieven uw huis lekker links laten liggen. Daar komt nog eens bij dat wie een camera aan de gevel heeft hangen, meestal ook wel wat andere maatregelen heeft genomen. Het laatste wat een inbreker wil is natuurlijk dat er een alarm af gaat als hij net binnen staat. De bewakingscamera zorgt er dus ook nog eens voor dat u de schijn wekt het huis enorm goed beveiligd te hebben, waardoor criminelen door zullen lopen. Dat scheelt u dan weer een hoop papierwerk voor de verzekering!

Bewakings camera kopenset

Een bewakings camera kopen is lang niet zo lastig als het misschien lijkt. U denkt misschien dat het heel ingewikkeld is met al die techniek, maar de realiteit laat zien dat een bewakingscamera aanschaffen één van de makkelijkste manieren is om het huis een beetje beter te beschermen! U besteld bij ons eenvoudig het juiste product, en als het geleverd is monteert u de camera gemakkelijk door de duidelijke handleiding.

Bewakingscamera bestellen

Bij SafeBe4Brave is een bewakingscamera bestellen heel eenvoudig. U zult moeten bekijken welk exemplaar bij al uw bewakingswensen past, door al onze bewakingscamera’s te bekijken. Als de keuze is gemaakt, plaatst u het gekozen product in uw winkelmandje. Vervolgens wordt u door middel van de knop ‘klik hier om te betalen’ doorgestuurd naar een pagina waar uw adresgegevens ingevuld kunnen worden. Klik vervolgens op ‘direct afrekenen’ en u wordt doorgestuurd naar uw bank. Nadat de betaling is gedaan, komt de bestelling binnen in ons magazijn. De medewerkers gaan direct voor u aan de slag en pakken het juiste product. Zij pakken het zorgvuldig in en zorgen dat het goed verpakte pakketje mee gaat met de bezorger. Zo krijgt u uw bewakingscamera heel gemakkelijk thuis geleverd!

Bewakingscamera monteren

Als het product bij u bezorgd is, moet u het alleen nog monteren. Maar geen zorgen, dat is heel gemakkelijk! Onze camera’s komen namelijk in een verpakking met duidelijke handleiding en goede instructies. Dit maakt het monteren erg makkelijk. Kies de juiste plek voor de camera en volg vervolgens de montage-instructies uit het boekje. U zult zien dat er binnen no-time een camera aan uw huis gemonteerd zit! En dan kan het zorgeloos toezicht houden beginnen…

SafeBe4Brave bewakingscamera

Het is dus hartstikke gemakkelijk om wat extra bewaking voor uw huis te bestellen bij SafeBe4Brave. We hebben een ruim assortiment, zodat er voor alle bewakings-eisen wel een geschikt product te vinden is. Dus als u wat meer rust wil door gemakkelijk een oogje in het zeil te kunnen houden, is het zeker een aanrader om alle camera’s eens goed te bekijken. Want een bewakingscamera kopen doet u natuurlijk het beste in onze webshop!