Bewakingscamera thuis

Een bewakingscamera thuis ophangen? Dan bent u bij SafeBe4Brave aan het juiste adres. Wie eenvoudiger toezicht wil houden op zijn eigendommen kan met een van onze producten uitstekend uit de voeten. Wij leveren in Nederland maar liefst 7 dagen per week, waardoor uw nieuwe camera niet lang op zich zal laten wachten. En hoe eerder u hem in huis heeft, hoe beter! U kunt dan direct aan de slag met wat extra toezicht, waardoor het in en rondom uw huis weer wat veiliger wordt. Dat geeft wel zo veel rust. Als u dan even heerlijk thuis bent, hoeft u zich over toezicht in ieder geval géén zorgen meer te maken.

Bekijk onze producten

Waarom een bewakingscamera ophangen?

Een bewakingscamera heeft een aantal grote voordelen. Het is een camera die u meestal via een kabel kunt aansluiten op een monitor, zoals een computerscherm of een televisie. U kunt dan precies zien wat de camera waarneemt. Wat zijn de voordelen van zo’n camera?

Het werkt afschrikwekkend

Een grote, opvallende bewakingscamera aan uw gevel wekt direct de indruk dat uw huis over een serieuze beveiliging beschikt. De camera houdt alles nauwlettend in de gaten, en dat weten andere mensen ook. Zeker de exemplaren die wat groter zijn en iets meer opvallen zullen potentiële criminelen weghouden bij uw eigendommen. Want als er al een grote camera hangt, gaat iemand écht niet het risico nemen dat het alleen bij die camera blijft. De meeste mensen gaan er automatisch vanuit dat u dan ook wel een alarmsysteem of infraroodsensor in uw huis heeft, waardoor er bij een inbraak direct een hard alarm af gaat. Dit maakt uw huis wel heel onaantrekkelijk voor criminele activiteiten. De meeste inbraken gebeuren namelijk omdat er een dief door de wijk loopt die toevallig op een goede mogelijkheid stuit. Het is echt niet zo dat een inbraak altijd ver van tevoren zorgvuldig gepland wordt! Integendeel, meestal ziet een crimineel gewoon een ‘goede’ kans om een buit te scoren en neemt hij zonder nadenken de beslissing om iets te stelen. Deze beslissing is echter niet helemaal ondoordacht, want natuurlijk zal de dief eerst heel kort de mogelijke risico’s afwegen. Een opvallende bewakingscamera is precies een factor die meespeelt in de keuze. Dit is simpelweg té veel risico. Want waarom zou een dief riskeren dat hij herkenbaar op beeld staat, terwijl hij nog niet eens weet of er in uw huis überhaupt wel iets te halen valt? Inderdaad, dit risico neemt eigenlijk niemand. Het gevolg is dat u door alleen de camera in het zicht te hangen al ‘winst’ behaalt, namelijk dat u potentiële dieven genoeg afschrikt. Zij laten uw huis links liggen, omdat ze het kwalificeren als een te groot risico. Probleem opgelost, uw eigendom is niet langer een aantrekkelijk doelwit!

U kunt in één oogopslag alles in de gaten houden

Ook dit is een groot voordeel van een bewakingscamera. Zeker als u meerdere camera’s heeft opgehangen en deze allemaal op één scherm heeft aangesloten, is toezicht houden makkelijker dan ooit. Wanneer uw perceel bijvoorbeeld wat groter is, of uw huis verschillende hoeken heeft die lastiger in de gaten te houden zijn, werkt dit systeem erg goed. U kunt voor uw eigen rust af en toe de monitor checken om te kijken of alles nog in orde is, zónder meteen een hele ronde om uw huis te hoeven lopen. Daarnaast kunt u, mocht u merken dat er iets niet in de haak is, ook direct zien wat er aan de hand is zonder kenbaar te maken dat u in het huis aanwezig bent. U kunt eigenlijk op veilige afstand meekijken!

 

Voor het beste toezicht kan het een goede optie zijn om een recorder aan te schaffen. Deze slaat de bewakingsbeelden voor enige tijd op, zodat het nog mogelijk is om de beelden terug te kijken. Op die manier kunt u niet alleen live meekijken op de monitor, maar is het ook een mogelijkheid om op een later moment alles nog eens rustig te zien. Dit kan geruststellend werken, als u ziet dat er niks is gebeurd. Maar mocht er toch wél iets mis zijn gegaan, dan heeft u tenminste de beelden nog. Dit kan dienen als bewijs bij een inbraak of andere misdaad, en kan de pakkans van criminelen aanzienlijk vergroten.

Wat is de beste aanpak?

Het is uiteraard zeer aan te raden om minimaal één bewakingscamera aan te schaffen. Deze hangt u op een opvallende plek, zodat de preventieve werking maximaal is. Dit is het begin van een veiliger thuis, terwijl de investering nog niet enorm is. Zeker als de camera een breed beeld heeft en in de ideale hoek is opgehangen, heeft u meteen wat extra toezicht. Wie echter alles in de gaten wil houden, kan er voor kiezen om meerdere camera’s aan te schaffen. Ook is voor het betere toezicht een recorder een aanrader. Door verschillende plekken te kiezen waar u de camera’s ophangt kunt u met een paar exemplaren alle hoeken rondom uw huis in beeld brengen. Dit zorgt ervoor dat u maximaal toezicht heeft. Met een recorder die de beelden opslaat kunt u tevens alles terugkijken als u dat zou willen. Ook wordt de preventieve werking naar een hoger plan getild. Als iemand al een camera voor de deur ziet, maar er in de tuin nóg eentje hangt, kan dit het signaal zijn dat uw huis niet het geschikte object is voor misdaden. Simpelweg omdat u zo veel camera’s heeft dat álles vastgelegd wordt. En laat dat nou heel onaantrekkelijk zijn voor een dief, die natuurlijk eigenlijk niet gezien wil worden…

Snelle levering

Kunt u ook niet wachten tot u uw huis een stuk beter kunt bewaken? Dan treft u het met onze producten. Als u de gewenste items in uw winkelmandje heeft geplaatst, kunt u vervolgens heel eenvoudig alle gegevens invullen. Nadat u heeft betaald wordt de bestelling doorgestuurd naar ons magazijn. De medewerkers gaan dan direct voor u aan de slag om de producten te selecteren die u heeft besteld, en verpakken deze direct. Vervolgens wordt het pakketje meegegeven aan de bezorger, die het op zijn beurt weer bij u thuis aflevert. Op die manier kunt u dus al heel snel aan de slag met uw nieuwe bewakingscamera!