Gratis verzending vanaf € 150 Veilig betalen
Zoek
Generic filters

Dahua SD3A200-GNP-W Wifi PT(pan-tilt) Camera met 2MP

  • Wifi PT IP Camera
  • 2MP (1080p) resolutie
  • Starlight nachtzicht tot 30m
  • Inclusief microfoon en speaker

446,49 incl. btw

Artikelnummer: SD3A200-GNP-W-PV-1
Categorieën: Uncategorized. Tag:

Beschrijving

Kenmerken
– Wifi PT IP Camera
– 2MP (1080p) resolutie
– Starlight nachtzicht tot 30m
– Inclusief microfoon en speaker
– Smart functies
– IP66 (geschikt voor buiten)
– 1 audio input
– 1 audio output
– 12VDC
– 4mm PT lens
– 300 presets
– Triple Stream
– SMD plus
– Omgevingbescherming dankzij:
– Lijnoverschrijding
– Indringer detectie
– ONVIF gereed

PT camera
Dit is een zogenaamde PT bewakingscamera, wat staat voor Pan-Tilt. Dit betekent dat de camera bijna alle kanten op kan kijken (op en neer, links en rechts). Dat maakt deze camera geschikt voor bijvoorbeeld een parkeerplaats. Als je ook wilt dat de camera kan zoomen, moet je verder zoeken naar een PTZ camera.

Nachtzicht
Door gebruik van de Starlight functie heeft deze camera 24 uur per dag een kleurenbeeld. Hierdoor zijn er meer details zichtbaar die normaal gesproken verdwijnen op zwart/wit beeld dat veel andere camera’s hebben.

Microfoon en speaker
Deze bewakingscamera heeft een ingebouwde microfoon. Zo is het mogelijk om naast de beelden ook de audio op te nemen. Daarnaast beschikt deze camera over een speaker waardoor het ook mogelijk is om te communiceren met de omgeving bij de camera. Zie je bijvoorbeeld een iemand op beeld die er niet hoort te zijn? Dan kun je die direct aanspreken.

Recorder
Voor deze bewakingscamera is het mogelijk om beelden op te nemen met een SD kaart tot 256GB. Als u meerdere camera’s heeft is het ook mogelijk om de camera aan te sluiten op een netwerk recorder om de beelden daarop op te nemen.

PoE
Deze IP camera is voorzien van PoE. Hiermee kan je de camera van stroom voorzien door middel van één enkele utp/cat5 kabel. uiteraard gaat het beeldsignaal ook over dezelfde kabel. Vele recorders hebben ook een PoE aansluiting en heb je dus niks anders extra’s meer nodig.

Specificaties
Zie datasheet onder downloads

Pagina's met vergelijkbare producten

Uncategorized.