Gratis verzending vanaf € 150 Veilig betalen
Zoek
Generic filters

Dahua starlight gezichtsherkenning bewakingscamera

Super intelligente UHD starlight camera van Dahua met gezichtsherkenning, personen tel functie en heatmap. IP67 en IK 10 geclassificeerd en uitgerust met heater om extreme weersomstandigheden te doorstaan.

3.550,14 incl. btw

Artikelnummer: IPC-HF8242F-FR
Categorieën: Uncategorized. Tag:

Beschrijving

Eigenschappen
– 1/1.9” 2Megapixel progressieve scan CMOS
– H.265&H.264 compressie
– 50/60fps@1080P(1920×1080)
– Lens los te bestellen
– WDR(120dB)
– Dag/Nacht(ICR), 3DNR,AWB,AGC,BLC
– Multiple network monitoring: Web viewer, CMS(DSS/PSS) & DMSS
– Auto back focus(ABF)
– Micro SD opslag tot 128 GB, PoE
– Gezichtsherkenning: Ingebouwd deep learning algoritme
– IP67, IK10

Intelligentie
Deze camera maakt gebruik van deep learning: een vorm van kunstmatige intelligentie waarmee onder andere gezichtsherkenning en geluidsherkenning mogelijk worden gemaakt. Gezichten kunnen eenvoudig worden vastgelegd en verstuurd via de server. Daarnaast beschikt de camera nog over andere vormen van intelligentie, zoals Tripwire, indringing en de herkenning van achtergelaten of ontbrekende voorwerpen. Ook is de camera voorzien van een sabotage-alarm.

Ook voor de video analyse wordt gebruik gemaakt van intelligente technologieën, zoals het tellen van personen en het creëren van een heat map.

Smart Scene Adaptive (SSA)
Smart Scene Adaptive (SSA) is een door Dahua zelf ontwikkelde technologie waarbij sterke veranderingen in licht automatisch worden geëvalueerd en gecorrigeerd. Dit heeft bijvoorbeeld groot effect op beelden die gemaakt worden in de buurt van verkeerslichten.

Design
Dit is een box design bewakingscamera.

Starlight
Dit is een starlight camera. Dat houdt in dat deze camera zelfs bij zeer weinig licht uitstekend kleurenbeeld levert.

Geschikt voor buitengebruik
Deze camera is IP67 en IK10 geclassificeerd. Dit houdt in dat de camera stofbestendig, dompeldicht en vandaalbestendig is. Daardoor kun je de camera zowel binnen als buiten gebruiken.

Resolutie
Deze beveiligingscamera heeft een resolutie van 2 megapixels met 1920x1080p.

SD kaart opname
Bespaar enorm veel op kosten voor een losse NVR recorder, want een SD kaart van 128GB is nog steeds veel goedkoper dan een NVR recorder voor een paar honderd euro. Hoe lang je kan opnemen ligt echt aan de instellingen en resolutie, maar grofweg kan je met 128GB minstens 3 dagen non-stop opnemen. Met opname op beweging detectie uiteraard vele malen langer.

PoE
Power over Ethernet is niets anders dan beeld en stroom via 1 kabel in plaats van 2 losse kabels. PoE geeft vaak ook spanning(stroom) vanuit de PoE ingang van een NVR recorder. Je kan eventueel ook gebruik maken van een PoE injector.

ONVIF gereed
Een ONVIF camera is niks meer dan een open protocol, met ONVIF kan je deze IP camera data laten opnemen op elke NAS, of andere NVR recorder die het ONVIF protocol ondersteunt.

Montage
Deze bullet camera kan je zowel aan de muur of het plafond bevestigen, al adviseren wij om dit aan de muur te doen. Als je enigszins technisch bent aangelegd kun je dit zelf doen, maar je kunt natuurlijk ook gebruik maken van onze installatieservice.

Pagina's met vergelijkbare producten

Uncategorized.